Η Πόλη Γιορτάζει 2017

Η αυλαία του επιτυχημένου καθιερωμένου θεσμού «Η Πόλη ΓιορτάΖΕΙ», που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Ζωγράφου, έκλεισε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, με την πετυχημένη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Φέτος, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από είκοσι παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ πάνω από είκοσι πέντε καλλιτεχνικά σχήματα και ομάδες πέρασαν το κατώφλι του Δήμου Ζωγράφου, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γιορτής και ενισχύοντας τη διάθεση των συμπολιτών μας και την τοπική αγορά.

Η γιορτή ήταν διπλή, καθώς ο Δήμος Ζωγράφου, έκλεισε 70 χρόνια από την ίδρυσή του (18 Δεκεμβρίου 1947).

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 70 χρόνων του Δήμου, η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη, βράβευσε το Ζωγραφιώτη μουσικό & σύγχρονο εκπρόσωπο της τζαζ σκηνής Δημήτρη Καλαντζή, που έδωσε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση στον Πολυχώρο ΑΛΕΚΑ, αλλά και  την Αμαλία Πετσοπούλου που υπήρξε σύζυγος του μουσικοσυνθέτη  Μάριου Τόκα, με αφορμή το μουσικό αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα με τους Δημήτρη  Μπάση & Δήμητρα  Σταθοπούλου, που παρουσιάστηκε επίσης στον Πολυχώρο ΑΛΕΚΑ.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και το νέο έτος, σε μία προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας της πόλης και των ανθρώπων της.

Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, τους εργαζόμενους του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητιμσού και του Δήμου που διοργάνωσαν τις εκδηλώσεις αλλά και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας τόσο  με την παρουσία σας όσο και με την προσφορά τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου μας.

Συνολικά συγκεντρώθηκε περίπου μισός τόνος σε τρόφιμα και μεγάλος αριθμών  φαρμάκων τα οποία θα διατεθούν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου & Παντοπωλείου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες απο τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα μας στο Fb: https://www.facebook.com/pg/%CE%97-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%96%CE%95%CE%99-1617021495269379/photos/?ref=page_internal

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s