ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Πρόγραμμα 2017-2018

N.Π.Δ.Δ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΥ  ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Προς τους Διευθυντές Λυκείων & Γυμνασίων του Δήμου Ζωγράφου

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του Δήμου Ζωγράφου, έχει ξεκινήσει  την τελευταία πενταετία, ένα Πρόγραμμα για μαθητές Λυκείου του Δήμου μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προετοιμαστούν για σχολές με εικαστικό προσανατολισμό (Καλών Τεχνών, Αρχιτεκτονική, Σχολές Γραφιστικής).

Πρόθεση του Ν.Π.Δ.Δ είναι να ενισχύσει την παρεχόμενη εικαστική παιδεία των μαθητών, μέσα από το Εργαστήριο Ζωγραφικής που διαθέτει,                — δεδομένης της συχνής αδυναμίας των σχολείων, να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών, ειδικά στην Β΄ Λυκείου, ώστε να συγκροτηθεί Τμήμα Εικαστικών στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Συνέπεια αυτού, είναι να καλούνται οι μαθητές στις εισαγωγικές, να εξεταστούν σε ύλη που εκ των πραγμάτων δεν διδάχθηκε, — οπότε η αποκλειστική διέξοδος που έχουν στη διάθεσή τους μέχρι τώρα για την προετοιμασία τους, είναι τα ιδιωτικά φροντιστήρια σχεδίου.

Με αυτή την πρόταση, το Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ελπίζει να κάνει εφικτή και μια δεύτερη δυνατότητα για αυτούς τους μαθητές, και παράλληλα να  συμβάλλει στη μείωση του κόστους προετοιμασίας τους που απαιτείται, προς όφελος των δημοτών μας.

Συγκεκριμένα, το Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ παρέχει δωρεάν παρακολούθηση-υποτροφία ενός έτους αρχικά, στο Εργαστήριο Ζωγραφικής του Δήμου μας, για  20 μαθητές της Β΄ και Γ΄Λυκείου.

Εφόσoν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις είναι δυνατό στο Τμήμα να συμμετάσχουν δωρεάν επίσης, και μαθητές της Α΄ Λυκείου και του Γυμνασίου.

 Το πρόγραμμα παρακολούθησης  για φέτος, ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται μέσα στον Ιούνιο. Περιλαμβάνει εβδομαδιαίως, ένα απογευματινό  μάθημα   ελεύθερου  σχεδίου  και  χρώματος,  κάθε Τετάρτη 7:30 – 9:30 μ.μ. Επίσης, δίνεται  η δυνατότητα, σε όποιους μαθητές το επιθυμούν, παρακολούθησης και δεύτερου δίωρου μαθήματος, ενταγμένου στο Τμήμα Αρχαρίων κάθε Πέμπτη 5:30 – 7:30 μ.μ.. Τα μαθήματα γίνονται στο πλήρως εξοπλισμένο Εργαστήριο, με καβαλέτα και εκμαγεία αγαλμάτων, στον πρώτο όροφο του «Πολιτιστικού Κέντρου», στην οδό Ανακρέοντος 60.

Σας παρακαλούμε , αφού ενημερώσετε τους μαθητές σας, να μας αποστείλετε κατάλογο με όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Τηλ.Εργαστηρίου : 210 7470011

e-mail: erg.zografikisnpdz@gmail.com

28.9.2017

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑ

           Εργαστήριο Ζωγραφικής Πρόγραμμα 2017-2018

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s