Εκδηλώσεις Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος που μας πέρασε ήταν ένας πολύ γιορτινός μήνας για το Δήμο μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το ΝΠ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου, διοργάνωσε μια σειρά ποικίλων εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις. Οι εκδηλώσεις –πλην της τελευταίας-, πραγματοποιήθηκαν στον ανανεωμένο χώρο του cine ΑΛΕΚΑ-Τέχνη ΠΟΛΗΣ και ήταν δωρεάν. Κατά τη διάρκειά τους, στην είσοδο, οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ζωγράφου συγκέντρωναν τρόφιμα, προσφορά του κόσμου που τις παρακολούθησε, για την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

  • Παρασκευή στις 5/12, παρακολουθήσαμε μια εκδήλωση με Jazz, Blues, Funk μουσική, με την συμμετοχή των «Δημήτρης Βασιλάκης Quartet», «Momo trio», «Zere-Zero», «Πλαστελίνη», «Idra Kayne», «Sax Appeal», «Kandinsky».
  • Παρασκευή 12/12, με το μουσικό σχήμα Encardia την μουσική και τα τραγούδια τους,  βρεθήκαμε στα Ελληνόφωνα χωριά της νότιας Ιταλίας και σε όλα εκείνα τα μέρη που μιλούν ακόμα Γκρεκάνικα και άλλες τοπικές διαλέκτους.
  • Σάββατο 20 και Κυριακή 21/12, οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν την παράσταση «Η Κοιμωμένη ξύπνησε», από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε διασκευή των Ξένια Καλογεροπούλου, Θωμά Μοσχόπουλου και σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
  • Δευτέρα 22/12, το Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου παρουσίασε  Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την συμμετοχή των καθηγητών και μαθητών του.
  • Δευτέρα 29/12, πραγματοποιήθηκε η συναυλία κλασικής και συμφωνικής μουσικής «Φωνές Γιορτών». Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, συνοδεία της Orchestra Mobile και με συμμετοχή μικτής χορωδίας, μας ταξίδεψαν σε γιορτινές μελωδίες και τραγούδια από τον κόσμο. Τη μουσική διεύθυνση της συναυλίας είχε ο Θεόδωρος Ορφανίδης.
  • Τετάρτη 31/12, πρωϊ παραμονής πρωτοχρονιάς, το γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα «terra voce», συνοδεία λαϊκών οργάνων και μουσικών, τραγούδησε στους δρόμους της πόλης μας παραδοσιακά κάλαντα.

Όλες οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΝΠ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου είχαν μεγάλη προσέλευση κόσμου και μεγάλη επιτυχία. Ο απόηχός τους δίνει μελλοντική υπόσχεση για περισσότερες ποιοτικές επιλογές, με σκοπό και στόχο, ο Πολιτισμός, οι Τέχνες, η Ψυχαγωγία, να αφορούν και να ενδιαφέρουν όλους μας.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s