Αποκατάσταση ζημιών στα γήπεδα του Δήμου Ζωγράφου

Νέα, καλή χρονιά, για τα γήπεδα του Δήμου Ζωγράφου!

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, δραστηριοποιήθηκε με γρήγορους ρυθμούς για την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν υποστεί αρκετά γήπεδα του Δήμου μας, εξαιτίας της συχνής χρήσης, αλλά και της εγκατάλειψης.

Έτσι, το κολυμβητήριο των Ιλισίων, ύστερα από αρκετά μεγάλο διάστημα που έμενε στο σκοτάδι λόγω έλλειψης έργων συντήρησης, «φωτίστηκε» ξανά. Εκτεταμένες εργασίες που έγιναν στο χώρο, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση επιδιόρθωση του φωτισμού, την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων των προβολέων, την επισκευή των φθαρμένων φυσιγγίων και των πυκνωτών του υποσταθμού της ΔΕΗ, καθώς και την αντικατάσταση του ηλεκτρολογικού πίνακα, που η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονταν δεν επέτρεπε για καιρό την άνετη και απρόσκοπτη προπόνηση των ατόμων που χρησιμοποιούν το δημοτικό κολυμβητήριο. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η αντικατάσταση του κυκλοφορητή ζεστού νερού του κολυμβητηρίου.

Παρομοίως, το κλειστό των Ιλισίων «ζεστάθηκε» ξανά, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε το Ν.Π.Δ.Δ, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για την  επισκευή του εναλλάκτη θέρμανσης νερού, που βρίσκεται στο μηχανοστάσιο των αποδυτηρίων του γηπέδου και ο οποίος εδώ και χρόνια δημιουργούσε προβλήματα στους αθλούμενους λόγω της ελλιπούς συντήρησης του.

Εργασίες πραγματοποιήθηκαν επίσης, στα 4 γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου μας, που βρίσκονται στο πάρκο στο Γουδή, προκειμένου αυτά να καταστούν ασφαλή για την τέλεση των αγώνων. Ειδικότερα, ενισχύθηκε η περίφραξη του γηπέδου 11χ11, μέσω της ανύψωσης των κιγκλιδωμάτων του και της προσθήκης προστατευτικού συρματοπλέγματος και ολοκληρώθηκε η επισκευή της περίφραξης των 3 γηπέδων 5χ5. Παράλληλα επισκευάστηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας των 3 γηπέδων 5χ5 και  του γηπέδου 11χ11και σε κάποια σημεία του χλοοτάπητα έγινε επίστρωση με καουτσούκ, κάτι που δεν είχε γίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα συχνά να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων της ΕΠΣΑ Αθηνών, που χρησιμοποιούν το γήπεδο 11χ11 για τους αγώνες τους.

Άμεση υπήρξε, επίσης και η αποκατάσταση των ζημιών που είχαν υποστεί τα κλειστά γήπεδα μπάσκετ Ζωγράφου και Γουδιού. Χωρίς καθυστερήσεις ή αδράνειες και με καλά συντονισμένες ενέργειες, το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ζωγράφου αντιμετώπισε τα προβλήματα των δύο κλειστών, αφήνοντας πίσω τις παλιές δύσκολες μέρες, τότε που τα γήπεδα φαίνονταν να έχουν παραδοθεί στην φθορά. Φθορά από την οποία απαλλάχθηκαν, χάρη στις πρόσφατες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε αυτά και οι οποίες περιελάμβαναν: την επισκευή και την συντήρηση του παρκέ των γηπέδων, την αντικατάσταση των σπασμένων υαλοπινάκων και των 2 κλειστών, την συντήρηση των ηλεκτρονικών μερών του πίνακα των χρονομέτρων των γηπέδων, την αλλαγή των πάγκων του κλειστού του Ζωγράφου, καθώς και την τοποθέτηση νέου ταμπλό στην μπασκέτα του γηπέδου Ωρίωνος.

Τέλος, το Ν.Π.Δ.Δ προχώρησε στην εγκατάσταση ελεύθερου internet σε όλα τα γήπεδα και στην αγορά αθλητικού υλικού, όπως στεφάνια, δίχτυα κ.λπ., με στόχο την ομαλή λειτουργία των γηπέδων του.

Χάρη σε όλες τις παραπάνω ενέργειες και μετά από αρκετή αναμονή, φαίνεται πως τελικά ξεκίνησε μία νέα, καλή χρονιά, για τα γήπεδα του Δήμου μας, γεγονός που όλοι εμείς εδώ στο  Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού ευχόμαστε να συνοδευτεί και από τις επιτυχίες των ομάδων μας

Ζημιές Γηπέδων Ζημιές Γηπέδων Ζημιές Γηπέδων Ζημιές Γηπέδων Ζημιές Γηπέδων Ζημιές Γηπέδων Ζημιές Γηπέδων Ζημιές Γηπέδων Ζημιές Γηπέδων

 

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s