«Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων» του Ν. Τσιφόρου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο από τις 21 έως τις 27 Ιουνίου 2013, με ελεύθερη είσοδο

Αφίσα

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθληστισμού του Δήμου Ζωγράφου ανεβάζει την «Πινακοθήκη των Ηλιθίων» του Ν. Τσιφόρου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο (Γ. Ζωγράφου 17, είσοδος από Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου), από τις 21 έως τις 27 Ιουνίου 2013, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μια κωμωδία σε τρεις πράξεις που πραγματεύεται ένα διαχρονικό ερώτημα: «αγάπη ή χρήμα;». Το έργο που πρωτοπαίχτηκε από το θίασο της Μαίρης Αρώνη και του Δημήτρη Χορν το 1945, ανεβαίνει με μια σύγχρονη ματιά, σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, σε σκηνογραφία Μάρθας Φωκά, σε χορογραφίες και κίνηση της Χριστίνας Σουγιουλτζή, με τη μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Ιατρόπουλου και τους φωτισμούς του Παναγιώτη Ψύχα.

O Ιωσίας Τέριγκτων, ένας άνθρωπος με φαντασία και λεφτά, αποφασίζει να κάνει ένα πείραμα φέρνοντας κοντά δύο άγνωστους μεταξύ τους  ανθρώπους τους οποίους αφήνει απόλυτους κληρονόμους του, στήνοντας ένα παιχνίδι όπου δοκιμάζονται ζητήματα καρδιάς και ηθικής.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s