Συναυλία της Σχολής Συμφωνικών Κρουστών και Σχολής Drums του Δημοτικού Ωδείου του Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, στο πάρκο Γουδή.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εάν η γη ήταν χάρτης γεμάτος νότες και ρυθμούς, πόσο μακρύς θα ήταν ο δρόμος από το «Τραγούδι του Φιδιού» στο «Requiemforadream» και από την «Λιλιπούπολη» στα Λάτιν;

Μακρύς και γοητευτικός, όπως απέδειξαν οι μαθητές της Σχολής Συμφωνικών Κρουστών και Σχολής Drums του Δημοτικού Ωδείου του Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου μας, που έδωσαν συναυλία για τον έλεγχο της προόδου τους, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:00, στα 49 στρέμματα, στο πάρκο Γουδή.

Το πάρκο γέμισε νότες και ο αέρας μελωδίες, σε μια βραδιά που μάγεψε το φιλόμουσο κοινό. Εντυπωσίασαν με το ταλέντο και την δεξιοτεχνία τους οι Άγγελος Αλομπέιτ, Χριστίνα Γατσάκου, Κωνσταντίνα Γιλμάζ, Άννα Κρανιώτη, Δανάη Κουκοφιλίππου, Χρήστος Ρόσσιος, Μανώλης Σκούρης και Χρήστος Τουρουνίδης σε ενορχηστρώσεις, επιμέλεια και διδασκαλεία της Μαριάνθης Πετριτσοπούλου.

Ο δήμαρχος, αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τους συντελεστές της συναυλίας, μίλησε για τη μεταφορά του Ωδείου, στα 49 στρέμματα, στο Γουδή: «Μεταφέραμε το Ωδείο σε ένα ξεχωριστό πάρκο, σε έναν από τους ελάχιστους περιαστικούς πνεύμονες πρασίνου, δίπλα σε σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις, φέρνοντας κυριολεκτικά τον Πολιτισμό δίπλα στον Αθλητισμό».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος κ. Κ. Καλλίρης, ο πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Α.Παπαγιαννόπουλος, η γραμματέας του δημ. συμβουλίου κα Β. Στακαντούνα, ο αντιδήμαρχος κ. Α. Βουγιούκας, ο δημ. σύμβουλος και πρόεδρος παράταξης κ. Χ. Κρανιώτης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π. κ.κ. Παναγιωτάκη, Παύλου, Ζησιμόπουλος και ο ακαδημαϊκός κ. Εμ. Ρούκουνας.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s