ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ζωγράφου: 6-6-2012
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Πληροφορίες: Β. Λάζαρη
Τηλ. 210 7713802

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Θέμα: Τελετή λήξης του 5ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δήμου Ζωγράφου

Για 5η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ζωγράφου διοργάνωσε με επιτυχία το Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή ομάδων του Δήμου Ζωγράφου αλλά και γειτονικών Δήμων.

Στο τουρνουά που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου του 2011 και ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2012 πήραν μέρος 1.100 παιδιά, τα οποία αγωνίστηκανστις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων, Ακαδημιών και Τζούνιορ.

Ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός αποτελεί σχολείο διάπλασης χαρακτήρων, εκπαιδεύει τους νέους μας στο να αγωνίζονται με υπομονή και επιμονή, να θέτουν στόχους και να προσπαθούν να τους εκπληρώσουν. Στόχος του 5ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου είναι η ηθική εξύψωση των αθλητών και η ανάπτυξη του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και της μεταξύ τους φιλίας. Ο δήμος Ζωγράφου, συνεπής αρωγός του αθλητισμού στηρίζει κάθε προσπάθεια καλλιέργειας των αθλητικών ιδεωδών.

Η τελετή λήξης του τουρνουά έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Γουδή.

Πριν ξεκινήσουν οι απονομές, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα διοργανώσει αγώνες επίδειξης ποδοσφαίρου στις 5:30μ.μ. για τους μικρούς μας φίλους με διάφορες εκπλήξεις. Θα ακολουθήσει η τελετή λήξης του τουρνουά, η οποία θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. Θα απονεμηθούν μετάλλια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, κύπελλα σε όλες τις ομάδες και θα τιμηθούν παράγοντες του αθλητισμού.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s