ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

Ο δήμος Ζωγράφου έχει μακρά ιστορία στο χώρο του θεάτρου καθώς διοργανώνει θεατρικούς ερασιτεχνικούς αγώνες εδώ και 25 χρόνια, διαθέτοντας παράλληλα και το δικό του θεατρικό εργαστήρι, με σημαντικούς δασκάλους του χώρου. Φέτος, λειτουργούν τρία τμήματα (αρχαρίων, μεσαίων, προχωρημένων), με την επιμορφώτρια κα Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη. Στόχος του εργαστηρίου είναι η επαφή με την υποκριτική τέχνη μέσω αυτοσχεδιασμών, θεατρικών κειμένων, σωματικής έκφρασης και παραστασιακής εμπειρίας. To θεατρικό εργαστήρι ανεβάζει δικές του παραγωγές, που πειραματίζονται πάνω σε διαφορετικό υποκριτικό, σκηνοθετικό και καλλιτεχνικό υλικό.

Ο δήμος διαθέτει, επίσης, ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο Ζωγραφικής, το οποίο λειτουργεί περισσότερες από δύο δεκαετίες, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διδάσκουν οι ζωγράφοι Α. Καλύβα και Α. Σινόπουλος και στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται θεωρία της ιστορίας της τέχνης, διδασκαλία σχεδίου, χρώματος από εκμαγεία αγαλμάτων και μοντέλου. Η εικαστική εμπειρία συμπληρώνεται από επισκέψεις σε αίθουσες τέχνης και μουσεία. Στο τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς πραγματοποιείται έκθεση των έργων των σπουδαστών. Το Εργαστήριο αναλαμβάνει επίσης προετοιμασία σπουδαστών για σχολές Καλών Τεχνών.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο κτίριο της οδού Ανακρέοντος 60, όπου λειτουργούν διάφορα τμήματα, καθημερινά, 9.00-14.00 και 17.00-22.00

Τα μαθήματα ζωγραφικής και υποκριτικής είναι δωρεάν.

Η μόνη επιβάρυνση είναι η καταβολή των 30 ευρώ , ως εγγραφή.

Πληροφορίες- Εγγραφές: 210- 7713099

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s